Reklama
 
Blog | Jakub Sobek

Svatá Písma osvětlují temnotu a její plány

Vydávám se na novou cestu - psát blogy, které možná někoho přivedou k poznání - a především - k pokání. Doufám, že se vám moje myšlenky budou líbit...

Zdravím všechny budoucí, přítomné i minulé čtenáře. Rozhodl jsem se založit nový blog – konkrétně sérii blogů – které budou pojednávat o tom, co je mému srdci nejbližší – PROROCTVÍ SVATÝCH PÍSEM o tom, co je tíživým a palčivým problémem dnešního světa. 

 

Jsou to tajná spolčení. 

Reklama

 

Tajné spolky existovaly v každé době

 

Co jsou to „tajná spolčení„? Jak už název napovídá, jsou to skupiny lidí, které se ve skrytosti schází a snaží se vymyslet plány, jejichž cílem je nelegálně a mnohdy protiprávně získat bohatství, moc a někdy i mnohem více. Důsledkem tajných spolčení je morální degradace národů a v samotném konci dokonce jejich zánik. Proto je tento problém v dnešní době tak palčivý. 

 

Budou používat Svatá Písma, seslaná Bohem, abych odhalil některé duchovní aspekty tajných spolků a pokusil se z nich vzít nějaké ponaučení pro dnešní dobu. Většinou vezmu 1 kapitolu, nebo několik veršů, a ty budu později rozebírat. Každý blog bude o jedné kapitole a věřím, že se najdou ti vyvolení a připravení, kteří si z toho vezmou co možná nejvíce. 

 

Přeju hodně zdraru, optimismus, shovívavost a laskavost 🙂 

 

Jakub Sobek